Az iroda
és munkatársaink

lady-justice-2388500_1280

Ügyvédi irodánk 1992-ben kezdte meg önálló működését. 2020. júniusában az iroda két ügyvédjelölt munkatárssal bővült, addig ketten voltunk tagjai és tulajdonosai: Dr. Kocsis László irodavezető ügyvéd és Dr. Kocsis Éva Tünde ügyvéd (“civilben” házastársak vagyunk). Mindketten az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szereztünk doktori diplomát, melyet követően szakvizsgát tettünk. Dr. Czotter Regina és Dr. Kocsis Richárd ügyvédjelöltek a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán végeztek, angol jogi szaknyelvi vizsgával rendelkeznek, fél évig jogi képzésben vettek részt Spanyolországban is.

Korábban, részben jogtanácsosi irodában és a közigazgatásban dolgoztunk, különböző jogi területeken (minisztériumban, önkormányzatnál, kodifikációs és jogalkalmazói munkakörökben).

Ügyvédi irodánk folyamatosan rendelkezett önkormányzati megbízásokkal, intézményi képviseleti munkával, cégek jogi képviseletével és végezzük a klasszikus, magánszemélyektől kapott megbízási tevékenységet.

Ügyvédi tevékenységünket főleg Budapesten végeztük, az utóbbi 10 évben Gödöllőn van az irodánk, a Pest Megyei Ügyvédi Kamara tagjai vagyunk.

Élünk a társas ügyvédi tevékenység előnyeivel, így tudunk rendszeresen konzultálni a bonyolultabb jogesetek megoldása érdekében és megosztottuk a különböző jogterületekben való képviseletünket is. Ezzel szélesebb körben tud irodánk dolgozni, több jogterületen tud ügyvédi tevékenységet folytatni, de mégis az egyes ügyvédeknek a saját jogterületein lehetősége van a tudás elmélyítésére, a specializálódásra.

Dr. Kocsis László

Irodavezető ügyvéd

Budapesten, 1954-ben születtem. Kaposváron érettségiztem a Táncsics Mihály Gimnáziumban.
Másoddiplomásként végeztem el a jogi egyetemet, majd általános szakvizsgát tettem, ezt követően az ELTE posztgraduális képzésének keretében külön környezetvédelmi szakjogász diplomát is szereztem.
Úgy vélem, hogy szerencsés ember vagyok a tekintetben, hogy az a munkám, amit szeretek. Vallom, ez olyan, mint a főzés, aki szereti csinálni, az tud is főzni. Hiszek abban is, hogy nem a reklám, hanem az elégedett ügyfelek ajánlása a legjobb referencia az ügyvédnek!

Dr. Kocsis Éva Tünde

ügyvéd

1963-ban születtem, Budapesten, a Veres Pálné Gimnáziumban érettségiztem angol tagozaton. Az ELTE Állam és Jogtudományi karán szereztem jogi doktori oklevelet 1989-ben. Szakvizsgát tettem ezután és a közigazgatásban dolgoztam osztályvezetőként. 1992-ben ügyvédi tevékenységet kezdtem meg a Dr. Kocsis László Ügyvédi Irodában, melynek tagja és résztulajdonosa lettem. A több mint 30 éves joggyakorlatom során törekedtem és törekszem a peren kívüli megállapodások létrehozására. A perek hosszan tartóak és költségesek, de ha elkerülhetetlenek, akkor eredményre vezethetnek.

 
 
Telefonos elérhetőség

Mobil: 06 30 398 10 03
Tel/Fax: 06 28 787 534
H-P
09:00-17:00

E-mail Cím

info@kocsisugyvediiroda.hu

Nyilvántartó kamara: Pest Megyei Ügyvédi Kamara